Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Evlerde, meslekyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolay halde yangın alanlarını ayrılma etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı sıra otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe güçlü birinci sınıf yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı sıkı katıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ansızın çokça insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması anlamına hasılat.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat takip fail bir firmayız.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Report this wiki page